Assange spelar ut sig själv

Alltså, jag har hållt mig ganska neutral och ointresserad av hela Assange-wikileaks debatten. Inte heller jag har känt något stort engagemang efter hela våldtäcktsanklagesedomen. Å ena sidan så kan jag sympatisera med wikileaks syfte, å andra sidan förstår jag också vikten av realpolitisk pragmatism. Å ena sidan så tycker jag att domarna om just våldtäckt kan ifrågasättas, å andra sidan tycker jag det är viktigt att det alltid kommer till en ordentlig rättegång.

Men grattis Assange, tack vara ditt totalt idiotiska uppträdande så sympatiserar jag nu inte alls ett dugg mera med dig och ditt gnällposssy. Johan Wennström skrev en kort ledarnotis idag (ej på nätet) om att Assange mest framstår som sur för att han inte kommer kunna bli bemött som en popstjärna i Sverige eftersom rättegången är bakom stängda dörrar, det var det bästa jag läst i frågan på mycket länge.

.

Visst kan man tycka att det inte är våldtäckt att sätta på någon som sover, men det är klumpigt och rätt jäkla dumt. Dels för att man absolut inte kan veta om någon medtycker till sexet om personen i fråga inte är vid medvetande. Och dels för att det faktiskt gör rätt ont att som tjej bli penetrerad när man inte är bered på det. Så våldtäckt? I alla fall sexuellt utnyttjande. Och om nu Assange är så övertygad om sin oskuld så varför kan han inte komma och ställa upp på ett förhör som alla andra normala människor?

Nej, Sverige är inte en diktatur som kommer skicka Assange till ett dödstraff. Nej, bara för att vi har våldtäcktsrättegång bakom stängda dörrar så betyder inte det att vad som helst kan hända bakom dessa dörrar. Vi har ett normalt, fungerande system för att rapportera ut och ta noggranna anteckningar. Ja, vi har alltid den typen av åtal bakom stängda dörrar, av något som kallas hänsyn, eftersom sexuella övergrepp är en rätt känslig sak.

.

Assange och hans gäng tycker bara att det är en sån självklarhet att de ska stå över lagen. Att de kan gnälla över att deras ”mänskliga rättigheter kränks” fast det inte finns något som tyder på detta. Och att de därmed kan ignorera det faktum att det finns två kvinnor som har rätt till en förundersökning åtminstone. Men nej, Assange står över lagen, han behöver inte göra något som vanliga människor behöver göra, allt handlar om honom, Sverige är avlönade av CIA och förmodligen också ZOG. Assange och hans gäng bara grinar och tar ingen hänsyn till andra woot så ever, en paranoid bortskämd egoist det är vad han beter sig så nu.

Kiss my swedish feminist ass!

Annonser

7 thoughts on “Assange spelar ut sig själv

 1. Fast de är mycket som är konstigt också. Fallet läggs ner pga att: brottslig gärning saknas. Borgströms och Ny:s inblandning, under tiden som AA:s vän hos polisen går runt systemet och gör ändringar i förhörsprotokollet, och diverse andra oegentligheter. Här är en liten update/snabbgenomgång.

  http://aktivarum.wordpress.com/2011/02/05/assangeleaks-100-sidor-lackta-polisdokument-fran-assange-affaren/

  Kommentar 2 är extra-intressant.

  • Betvivlar inte i sak att målet är rätt duckigt och har inte mer till övers för Borgström. Men Assanges attityd är det som stör snarare än teknikaliter. man kan fortfarande uppträda med vanligt hyfs, särskilt om nu målet är dåligt underbyggt, ännu större chans att an då själv får över sympatierna på sin sida. Att påstå att Sverige frå betalt av CIA för att avrätta Assange do´s not help..

 2. ”Visst kan man tycka att det inte är våldtäckt att sätta på någon som sover, men det”

  Men det stämmer inte med lagen.

  I Sverige är det våldtäckt om du glömde fråga din tjej om tillåtelse.

  Man likställer alltså 99% av alla normala samlag,

  med de tillfällen där en tjej bönar och ber, skriker nej flera ggr och kämpar emot.

  Man förminskar alla de tjejer vars nej aldrig lyssnades på, man förminskar dem mer och mer.

  Sveriges våldtäcktslagar är ett HÅN mot de riktiga våldtäcktsoffren.

  De som gruppvåldtas av muslimska män för att de bara är ”svenska horor”
  de som våldtas av något fullt svin för att de ”menar ja”.

  Svensk våldtäcktslagstiftning är både ett stort hån och ett stort skämt.

  • well, ja tack. de ord som inte rättas av min kompis rättstavningsprogrammet ser jag inte.. men som dyslektiker får man helt enkel lära sig stavningar utantill. Ska se till att göra det med ordet i framtiden.

   • Det är väl knappast det viktigaste eller hur?

    Här är det igen, så att du FÖRSTÅR vad som står har jag rättat.

    Svara på argumenten istället nu när jag hjälpt dig läsa 😉
    (är du alltid såhär dryg mot invandrare btw?)

    ”Visst kan man tycka att det inte är våldtäkt att sätta på någon som sover, men det”

    Men det stämmer inte med lagen.

    I Sverige är det våldtäkt om du glömde fråga din tjej om tillåtelse.

    Man likställer alltså 99% av alla normala samlag,

    med de tillfällen där en tjej bönar och ber, skriker nej flera ggr och kämpar emot.

    Man förminskar alla de tjejer vars nej aldrig lyssnades på, man förminskar dem mer och mer.

    Sveriges våldtäktslagar är ett HÅN mot de riktiga våldtäktsoffren.

    De som gruppvåldtas av muslimska män för att de bara är ”svenska horor”
    de som våldtas av något fullt svin för att de ”menar ja”.

    Svensk våldtäktslagstiftning är både ett stort hån och ett stort skämt.

   • Jag tenderar att inte svara på svamliga fördomsfulla kommentarer överhuvudtaget, oavsett varifrån de kommer. Men vi kan ju börja med att konstatera att vi INTE har samtyckeslagstiftning i Sverige, ännu, även om det är uppe för diskussion så den ena av dina premisser är het enkelt fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s