Folk som inte kan bete sig del 84

Om en MUF slyngel, Blondinbella, Anna Hibbs eller någon annan ”högerpersonlighet” skulle gå ut offentligt med ett uttalande i stil med; ”jag hatar fattiga människor”, ”arbetare är äckliga”, ”förorten är vidrig”, eller dylikt så skulle dessa bli rejält kritiserade. Och med rätta givetvis, det är rent utsagt oförskämt och ouppfostrat att säga så elaka saker om sina medmänniskor.

Av någon anledning verkar det dock finnas ett mycket högre tak för vänsterns nackskott- retorik än för högerns ”vissa är mindre värda attityd”. Varför är det då? Jag börjar bli urbota trött på att få höra från media att man är en ondskefull människa bara för att man röstar på alliansen. Särskilt från kulturvänster skitungar som tycker att bara för att de jobbar med musik har en en rättighet att kalla andra människor för ”vidriga”.

Den här är ju fin till exempel. En pistol som illustration. Skribenten tycker det är en plåga att vistas i offentliga sammanhang eftersom hon där riskerar att ”träffa någon som röstar fel” alltså på alliansen. Känns ju som en väldigt tolerant och vidsynt person som inte kan tänka sig ens träffa någon annan människa än de som har samma åsikter som en själv. Ja… (jag tänker INTE läsa hennes blogg.)

Senaste numret av Bubbelroom Magazine var ju också lustigt, Sveriges älsklingar Rebecca och Fiona tycker att moderat – kampanjen med tjejerna från glamourama var ”vidrig”, de tycks ändå inte ha några problem att ställa upp i den av dessa ”vidriga” människors tidning. Som handlar om konsumtion, trots att tjejerna förstås hatar konsumtion. Att vara dryg haters – vänster går bra så länge man själv inte måste leva efter det tydligen.

Själv tycker jag att ovanstående, bland annat, bör snyta sig och växa upp. Det är OTREVLIGT att säga så elaka saker till andra människor bara för att du inte håller med deras åsikter. Vi är olika, vi måste visa varandra respekt, annars kommer vi sannerligen inte få någon fred på jorden.

Annonser

2 thoughts on “Folk som inte kan bete sig del 84

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s