Veckans absolut största mysterium

Ok, valet osv. Det finns en sak som för mig ter sig så ofantligt mycket mer oförklarlig än allt annat. Vem röstar på ett nazist parti? Inte nog med att vi fått ökat röstande på de äckliga små ras – talande Nationaldemokraterna utan vi har, för första gången sen hitler gubben själv fanns, fått in ett Nationalsocialistisk parti i en svensk kommun, dvs, ett nazist parti.

Nazismen är, på riktigt, den absolut dummaste och vidrigaste ideologin som någonsin funnits under hela världshistorien i hela världen. Det är en på så sätt skicklig kombination av höger och vänster där men verklgien plockat det absolut sämsta från båda. Högerns tunga moralism, kvinnoförakt, en absolutism i vad som är sund och osund kultur, nationalism, särskiljande av grupper, övervakning och medborgarkontroll. I en skön kombo med vänsterns förakt för enskilda människoliv, kollektivism, kroppsliga ideal och förakt för bildning, arbetarromantik, protektionism.

Blanda ihop dessa och lägg till; rasbiologi, diktatoriskt styre, våldsglorifiering, krigshets och så förstås, allt hat. Nazismen hatar nämligen inte bara invandrare utan: Kvinnor som gör något annat än håller käft och föder barn, alla som kommer från något annat land än vissa länder i Europa, alla som har en annan politisk åsikt, judar, romer, homosexuella, rika, fattiga, gamla, sjuka, handikappade (fysiskt och mentalt!), brottslingar, konstnärer, ursprungsbefolkningar and so on. Och inte nog med att de bara hatar, de vill avrätta alla de hatar. Inte bara slänga ut utan mörda, utrota.

Nazismen som ideologi är O-N-D-S-K-A alltså, ondska på riktigt. En filmregissör, han som gjorde starship troopers sade i en intervju: ”Det finns en anledning till att nazister är populära på film, de är den ultimata skurken eftersom man alltid som tittare kan vara säker på att de är rakt igenom onda. En sådan motståndare ville jag också ha.” Så, han vill skapa något som matchar nazismen och hittar på: En gigantisk ondsint insekt som gör köttmos av dig så fort tillfälle ges. (Självklart förenklade regissören i egenskap av amerikan, de tyska nazisterna var människor och således inte onda så som han vill påskina, men nazismen som ideologi, där har han en poäng.) Så om vi omformulerar, Skulle du rösta fram en av insekterna i Starship Troopers att sitta i din kommun?

.

Oavsett allt, dumhet, sociopater och psykopater, misstag, att man menade något annat osv. Hur. Kan. Man. Rösta. På. Nazister? WTF?  Detta övergår mitt förstånd. Jag har funderat på det en hel del, men kanske finns det helt enkelt bara mysterier kvar i världen? Men please, om någon är nazist eller hittar någon nazist, ta kontakt med mig? Jag vill verkligen veta hur i helvete det går till när man lägger sin demokratiska röst på ett nazist part.

Annonser

5 thoughts on “Veckans absolut största mysterium

 1. Du tittar på det på helt fel håll (precis som politikerna som inte gjorde något för att förhindra detta).

  Som jag ser det röstar folk på SD för att SD tar upp en viktig fråga för många, den personliga säkerheten. Jag tvivlar på att någon som gått utanför dörren de senaste 20åren kan påstå att samhället blivit tryggare eller att människor överlag inte blivit mer misstänksamma och rädda för varandra.
  Detta verkar alla partier helt missat, vilket är helt sjukt, INGET parti bryr sig om de dagliga misshandlarna, gruppvåldtäkterna och rånen. Du kan påstå att någon bryr sig, men verkligheten säger rakt emot. Alla i min vänskapskrets har blivit rånade och/eller misshandlade flera gånger, det är något som är normalt och ingen ovanligt, det är så livet är (och ska vara om man tittar på Svensk politik). Frågar du vem som utsatt dem för detta är det i 95% av fallen invandrare, det är inget rasistiskt skitsnack, det är ren och skär fakta, sen kan du hojta med undersökningar fram och tillbaka (också ett klassiskt misstag i Svensk politk), det bryr killen med krossat öga och sönderskuret ansikte inte sig så mycket om, han bryr sig om det som hände honom (precis som hans familj och nära).

  Precis som för alla andra djur på jorden är den individuella önskan om att överleva extremt stor hos människor och det är detta som fått många att rösta på SD är jag helt övertygad om, sen vill inte de andra partierna acceptera att samhället är som en krigszon i vissa delar av landet utan börjar prata om helt ovidkommande saker, vilket bara ytterligare pekar på deras totala oförståelse för landet de styr.

  Så för att summera, nazism, rasism och invandringsfientlighet är helt fel saker att bråka om ifall man vill göra något åt SD, det som behövs är ett erkännande om att Sverige idag kan vara ett jävligt farligt land att leva i (meningslösa jämförelse med utlandet är ovidkommande) och det enda parti som verkar märkt detta är SD.

  Jag sympatiserar inte alls med SD, men jag sympatiserar med dom som inte orkar med ignoransen och likgiltigheten hos de som styr, hade jag haft barn som slagits blodiga hade jag också velat att någon skulle ta tag i saken och inte lägga alla resurser på att jaga några snubbar som rånade en bank med helikopter.

  • fast… oavsett vilka poänger du har här så gäller denna diskussion främst sd eller något annat ”hårdarestrafflinje”. Jag snackade inte om det utan nazister. Nazister. Köttätande insekter från yttre rymden. Jag kan förstå varför man röstar på sd men inte nazister. Därav min totala oförståelse.

  • ett nationalsocialistiskt parti (dvs. nassar) har kommit in i lilla grästrops kommun. De bytte namn från nationalsocialistisk front till Svenskarnas parti. Med slogans som: ”SD vill begränsa invandring, vi vill stoppa den och utvisa alla utlänningar som redan tagit sig in” Lite mer hardcore.

 2. Där ser man, ja det är ju jävligt underligt må jag säga, fast i en kommun som grästorp kan det väl inte krävas mycket för att få in ett sådant parti? Dom som röstade är antagligen nazister själva (102 röster) och frågan har då besvarat sig själv på något bisarrt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s