Är du arbetare lille vän??

Dagens i särklass dummaste (alltså, dummare än någon kommentar på newsmill idag, vilket innebär, inte lite dumt…)

Aftonbladet har ”granskat” moderaterna. För moderaterna kallar sig ju för det nya ”arbetarpartiet”. Aha, tänkte aftonbladet, här ligger en hund begraven! Det här måste vi göra en riktig Janne Josefson granskning av! De säger att de är ett arbetarparti, men hur många i moderaterna arbetar?

Nej nu ska ni höra, Aftonbladet har avslöjat att det inte finns EN ENDA arbetare i moderaterna topp! Alla är egenföretagare och VD:s!

Nu är det så här Aftonbladet, när man säger att man är ett ”arbetarparti” så kanske man inte syftar på att ens medlemmar ska vara arbetare utan att man vill föra en politik som lönar sig för den som arbetar. Och sen har jag en till nyhet, man arbetar faktiskt jätte mycket som VD och Egenföretagare. Det är inte så att man sitter och värmer rumpan medens de goa göbbarna ute på golvet får slita. Man jobbar helt fruktansvärt mycket som vd. Det är därför man är vd. Man jobbar helt sjukt mycket som egenföretagare också, eftersom många egenföretagare får slita väldigt hårt för att få sitt företag att gå runt. Sen är det ju den lilla grejen också att det är mycket av det som Aftonbladet traditionellt vill kalla ”arbetare” tex hantverkare, som idag är egenföretagare.

Nej, att säga att man ”avslöjat” Moderaterna i en ”granskning” som visar att det nya arbetarpartiet minsann inte är några äkta ”arbetare”. Det va ju fan pinsamt dåligt även för att vara aftonbladet. Jag slår vad om att vår statsminister inte jobbar heller? Det är säkert aschill att styra ett land.

Annonser

One thought on “Är du arbetare lille vän??

  1. Du sade ju att ”feministerna” inte ville ha debatt utan avfärdar allt, men det är ju i själva verket du som inte vill ha porrdebatt…Du vill bara synas och höras och manifestera din fisborgerliga syn på porr och dig själv som frigjord och modern. Varför svarar du inte du på de frågor som du får på Newsmill? Är du feg eller vad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s